Τηλεφωνικές Παραγγελίες: +30 6972778091
Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από €140
Search

Τρόποι Αποστολής

Εντός Ελλάδας:

Τα προιόντα αποστέλλονται με κούριερ. Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4 ευρώ, ενώ στην περίπτωση που επιλεχθεί η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται στις 1 με 4 εργάσιμες ημέρες περίπου, από την στιγμή που θα δοθούν προς αποστολή από την «NEPENTHE HANDMADE» στην εταιρία courier.

Για παραγγελίες 140 ευρώ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, αλλά μόνο με έξοδα αντικαταβολής εάν έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Κύπρος

Οι αποστολές προς την Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Το κόστος αποστολής είναι 7,5 ευρώ. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται στις 4 με 8 εργάσιμες ημέρες, από την στιγμή που θα δοθούν προς αποστολή από την «NEPENTHE HANDMADE» στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Για παραγγελίες 250 και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής

Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για τις εντός της Ευρωζώνης χώρες οι αποστολές πραγματοποιούνται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και το κόστος αποστολής καθώς και ο χρόνος παράδοσης εξαρτώνται από την χώρα προορισμού. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν υποστηρίζεται η επιλογή της αντικαταβολής.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nepenthe.gr, ωστέ να ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τον χρόνο παράδοσης για την χώρα που επιθυμείτε την αποστολή.

Υπόλοιπος Κόσμος

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nepenthe.gr στην περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή εκτός των προορισμών που ήδη αναφέρθηκαν.

H «Επιχείρηση» δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης. Επιπλέον, δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον χρεώσεις (δασμούς, προμήθεια ταχυδρομείων, κλπ), οι οποίες επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.