Τηλεφωνικές Παραγγελίες: +30 6972778091
Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από €140
Search

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η «Επιχείρηση» προσφέρει προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχει κατασκευάσει ή επεξεργαστεί στην έδρα της κατά παραγγελία των πελατών της.

Κανένα προϊόν της δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας. Η «Επιχείρηση» φροντίζει για τον ποιοτικό έλεγχο και τη σωστή αποστολή ενός προϊόντος. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να εγγυηθεί απόλυτα για τη μη ύπαρξη οποιουδήποτε ελαττώματος ή την μη ύπαρξη κάποιου ανθρώπινου λάθους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της «Επιχείρησης» www.nepenthe.gr και ειδικότερα στη σελίδα του κάθε προϊόντος.

Kατά την παράδοση της παραγγελίας σας, ο αγοραστής οφείλει να ελέγχει αμέσως την κατάσταση, την ορθότητα και την ποσότητα των πωλούμενων προϊόντων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή παραλείψεις (π.χ. ελαττωματικό προϊόν, λάθος προϊόν, μικρότερη ή μεγαλύτερη ποσότητα κλπ).

Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα ή σφάλμα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο τηλέφωνα 6972778091 ή στο email info@nepenthe.gr

Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής θα πρέπει να επιστρέψει το ελαττωματικό προϊόν χωρίς καμία δική του επιβάρυνση, εντός 7 ήμερων από την ημέρα παραλαβής, και η «Επιχείρηση» θα φροντίσει να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό από την ημερομηνία παραλαβής του και εφόσον ελεγχθεί και έχει πιστοποιηθεί ως προς το ελάττωμα που έχει αναφερθεί. Οι επιστροφές σε αυτήν την περίπτωση,θα πραγματοποιούνται από τον αγοραστή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Η επιλογή άλλου τρόπου αποστολής (κούριερ κλπ) θα επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής.

Αν δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος για λόγους διαθεσιμότητας, τότε η «Επιχείρηση» θα επιστρέψει την χρηματική αξία του προϊόντος.

Σε περίπτωση πιστοποιημένου σφάλματος από ανθρώπινο λάθος υπαιτιότητας της εταιρίας μας, φροντίζουμε για την όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση του πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ/ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Τα προϊόντα της «Nepenthe Handmade» που είναι χειροποίητα, κατασκευάζονται μόνο έπειτα από παραγγελία του πελάτη και αφορούν αποκλειστικά αυτήν την παραγγελία. Κατά συνέπεια, δεν γίνονται επιστροφές, αλλαγές ή ακυρώσεις όταν κατασκευαστούν. Επιπλέον τόσο για τα χειροποίητα, όσο και για τα μη χειροποίητα κοσμήματα δεν γίνονται επιστροφές, αλλαγές ή ακυρώσεις, για λόγους υγιεινής.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.